2-3 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 2. Tarım Gıda ve Gastronomi İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus Ödülleri’nde markaların başarılarına mercek tutulacak.
Türkiye’nin global marka çıkartabileceği geleneksel ürün veya ürün gruplarının hedefleri aktarılırken, yerel ürünlerle değer yaratan markaların, global şirketlerle markalaşma hikayeleri aktarılacak.
3 Kasım 2023 akşamında ise, 20 jüri üyesinin 9 kategoride “en yenilikçi” tarım ürünleri değerlendireceği “Agri Plus Ödülleri” ilk kez sahiplerini bulacak.

Çalışma Alanlarımız

Sağlıklı ve besleyici ürünlerin oluşmasını; bu süreçlerde oluşan atıkların yönetimi ile ilişkili bilgi verir.

Gıda tedarik zincirinin her bir basamağında, çiftçi- sanayi diyaloğunun kurulmasında rol oynar.

Kamuoyuna doğru ve güvenilir beslenme bilgisini sağlar; sağlıklı beslenmenin temel ilkelerini açıklar.

Atığı az ve üretimi verimli mutfakların oluşmasını destekler.  Sürdürülebilir işbirliklerini oluşturur.

Hedeflerimiz