Tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörlerinin ekonomik, sosyal ve çevresel etkilerini artırmayı hedefleyen 2.Tarım Gıda ve Gastronomi Inovasyon Zirvesi tarım, gıda ve gastronomi alanında çalışan kamu çalışanları, akademisyenler, ulusal ve uluslararası ölçekli startup şirketleri, KOBI’ler, büyük şirketler; girişimciler, sağlık profesyonelleri, medya ajanslarını bir araya getiriyor.
Tarladan Çatala Inovasyon: Türkiye Tarım, Gıda ve Gastronomi sektörünün katma degerli gelecegini planlamak
2-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek 2. Tarım Gıda ve Gastronomi Inovasyon Zirvesi’nde, yerel ürünlerle değer yaratan markaların hikayeleri küresel şirketlerle paylaşılarak yerli üreticinin uluslararası pazarda rekabet edebilmesi konusunda ilham veren örnekler paylaşılacak.